Quina diferència hi ha entre un forn de convecció per a gastronomia i un de pastisseria?

Les necessitats en pastisseria / panaderia o gastronomia són bastant diferents, però cada cop més els forns de convecció amb origens gastronòmics s'estan introduint als obradors amb força. Les coccions han de ser més precises i uniformes i els fabricants fan un esforç molt important per aconseguir cada cop millors resultats.

En la imatge podeu comprovar com el deflector de l'aire d'un rational es diferencia clarament del de gastronomia. A més a més, les safates passen a ser de GN a 60x40cm  i la capacitat es redueix per facilitar la circul·lació de l'aire i millorar la uniformitat de cocció.

Més enllà d'això, RATIONAL també ha millorat les coccions automàtiques de productes específics de pastisseria i els resultats són excepcionals comparats amb forns de convecció tradicionals de pastisseria.

Per tot això, estem convençuts que aquells que fan el canvi cap a un equip d'aquestes característiques aconsegueixen a canvi una replicació gairebé exacta de productes amb la mínima supervisió. Únicament heu de tenir en compte que al moment d'encarregat el forn s'ha de conèixer la utilitat que se li donarà i els complements que seran necessaris.

Màquines d'hostaleria Ramírez som distribuidors oficials i service partners de RATIONAL. Si en voleu ampliar els coneixements podeu assistir a qualsevol de les demostracions que fem.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada