Consells de seguretat (14): Fregidores de mala qualitat


Recentment ens estem trobant amb clients que han comprat fregidores de mala qualitat a grans superfícies o altres distribuidors. Això no només afecta a la qualitat del menjar, si no que a més poden provocar incendis difícils de sufocar.

Són fregidores d'origen xinès que els clients comenten que han comprat a molt bon preu, però que, com en el en cas de la fotografia, s'avarien en els primers mesos. Es queden connectades i no paren (inclús amb l'interruptor aturat!). Si l'usuari no desendolla la màquina de la paret, la temperatura pujarà fins que s'encengui l'oli.

A Màquines d'Hostaleria Ramírez no venem aquest tipus de fregidores, apostem sempre per uns mínims de qualitat que ens garanteixin la nostra seguretat i la qualitat del menjar.

Si sou propietaris d'alguna d'aquestes màquines us aconsellem desendollar-les sempre que deixin d'estar sota la supervisió d'algun operari (sobretot durant la nit). I, si és possible, substituir-les per una fregidora bona, ja que a la llarga estalviarem diners en avaries i en oli.

Articles relacionats:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada