Consells per muntar un bar / restaurant (5): Control de la informació



Sembla una obvietat aconsellar això, però hem de ser conscients de tenir tota la informació que puguem necessitar quan encarem l'obertura d'un nou negoci. Això inclou també que la informació sigui correcta.

Vivim en un món globalitzat però amb normatives i necessitats locals. Això fa que allò que trobem per internet com una llei universal no sigui realment així.

Si fem una cerca al google, trobarem infinitat de blogs amb consells per muntar un negoci, siguin o no d'hostaleria. Des de consells empresarials fins a consells més o menys tècnics (com per exemple calcular la potència d'una extracció sense tenir en compte res més que la campana!). Hem de saber gestionar bé tota aquesta informació, ja que, acceptant que sigui correcta, pot ometre informació o no ser vàlida a la nostra zona.

Així, gestionar bé la informació, que no sigui incorrecta o desajustada a la nostra localització, ens permetrà afrontar millor les decisions i estalviar costos. L'ajuda de professionals qualificats al vostre costat us facilitarà la feina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada