Complements a la maquinària: cassoles


Fins i tot per escollir una "simple" cassola és bo tenir assessorament. Com podeu veure a la imatge adjunta, poden haver-hi grans diferències constructives.

Els materials principals són l'acer i l'al·lumini, tot i aquest últim està en desús degut a que és reactiu amb els aliments àcids i el cos humà és incapaç de destruir-lo. Al seu favor, l'al·lumini és més econòmic i és un gran conductor del calor. 

Les cassoles d'acer són molt més robustes, tot i que la conductivitat tèrmica no és un dels seus forts. Per millorar la transmissió del calor poden incorporar una base difusora (al·lumini) o sandwich (acer-al·lumini-acer). La qualitat de l'acer també pot ser molt variada, però en general us aconsellem l'acer AISI 304 (o 18/10 = 18% de crom i 10 % de níquel), que és el que dóna la millor relació qualitat-preu.

A més a més, també hem de tenir en compte altres característiques com les nanses aïllades i el disseny.



Si tens una necessitat, a Ramírez Hostaleria t'ho posem fàcil. T'assessorem i t'oferim els millors preus, amb grans descomptes segons el volum de compra.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada