Consells per estalviar (12): Asseca copes



Aquells que donen importància a una copa seca i brillant saben lo difícil i car que resulta aconseguir-la. Vivim en una zona d'alta duresa que castiga les nostres màquines i ens deixa els vidres tacats. Els descalcificadors ens ajuden a mitigar els problemes de les avaries, però seguim tenint problemes de taques al vidre degut a les sals minerals dissoltes i altres elements que vénen amb l'aigua. Els sistemes d'osmosis solucionen aquest problema, tot i que els aparells necessaris per subministrar el volum d'aigua adequat són voluminosos i cars.

Una alternativa a l'osmosis és el tractament d'aigua mitjançant filtres (BRITA, WATER+MORE...), amb els que aconseguim uns resultats bastant bons amb poc espai, tot i que no són precisament econòmics.

La solució més fàcil és assecar les copes manualment. És un procés costós, tant en temps com en esforç però, per sort, podem ajudar-nos de la tecnologia per facilitar el procés. 

El model petit d'asseca copes ens permet una producció aproximada d'entre 240 a 360 peces per hora, mentre que amb el gran podem arribar a 500, aconseguint un estalvi en el temps de manipulació important.

A més a més d'aquest estalvi, més que remarcable, també treballarem amb menys abrillantador i temperatura al rentavaixelles, ja que les copes no s'han d'assecar per sí mateixes, estalviant en productes químics i consum elèctric.

COMPTE! Els asseca copes no substitueixen en cap cas la funció del rentavaixelles!

Si voleu més informació dels filtres o dels asseca copes ens podeu contactar pels mitjans habituals.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada