NOVETAT: Thermomix TM5


Per fi, després de deu anys, Vorwerk ens presenta un nou model de Thermomix. La ferotge competència sorgida de Taurus, Samsung i altres marques, que li han estat robant quota de mercat, ha obligat al fabricant alemany a posar-se les piles.

Les principals novetats les trobem en el control, abandonant els potenciòmetres analògics per trobar-mos amb una pantalla tàctil i un sol comandament. I el millor de tot, un llibre de receptes digitals que ens pot anar guiant pas a pas. També han augmentat lleugerament la capacitat del got fins als 2'2 litres i del Varoma fins a 3'3..

Tot i això, s'ha quedat pel camí la connexió a internet com sí tenen models de la competència com la MyCook Touch de Taurus. Un petit detall que els pot passar factura, ja que una connexió ben explotada permet l'accés instantani a un univers enorme de receptes.

El preu també s'ha vist perjudicat seriosament, augmentant fins als 1100€, molt per sobre de la competència directa.

En fi, una gran màquina que deixa pel camí la connectivitat i que segueix arrossegant el problema de la distribució i el servei tècnic, molt eficaç en el ram domèstic, però terriblement engorrós i car per al professional (fins al punt que molts restaurants tenen una màquina de recanvi per quan esperen que els reparen l'altra).


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada