Consells per estalviar (8): Centrifugadores de verdures



Una de les poques conseqüències positives de la crisi econòmica que estem patint és que poc a poc algunes coses van tornant al seu lloc. Un restaurant és una fàbrica on es transformen aliments bàsics en productes que capten l'atenció del client i que fa que tornen a visitar-nos. Els anys de bonança ens van portar a un mercat saturat de restaurants de baixa qualificació, on bàsicament s'emplataven productes sense quasi manipular-los. 

Per desgràcia, la crisi s'ha endut molt bons professionals, però els que queden estan fent mans i mànigues per diferenciar-se de la competència i per reduir costos. I aquí és on entren les centrifugadores de verdures, ja que poc a poc es va deixant de banda les verdures preparades i en bossa, i es torna al producte fresc i de proximitat, molt més bo i econòmic.  Amb l'ajuda de les centrifugadores, el·liminem els excessos d'aigua i allarguem la durabilitat del producte.

Amb una àmplia gama, des de les centrifugadores manuals de deu litres fins a les automàtiques per a grans produccions, aquestes màquines ens ajuden a retornar les verdures fresques a les cuines, d'on no haurien d'haver sortit mai.

Quan el·liminem els excessos d'aigua allarguem la durabilitat del producte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada