Consells per millorar el teu negoci (2): Aparèixer a Google Maps


Fa un temps parlàvem de la importància de gestionar les opinions dels clients vers el vostre negoci en Consells per millorar el vostre negoci: Tripadvisor. De la mateixa manera, ens interessa que quan algú està buscant un restaurant, els aparegui el nostre. Probablement el Google Maps, a través de la plataforma Android, serà qui ens pugui enviar més clients, i el millor de tot, de manera completament gratuïta!

Els passos per aconseguir-ho són molt senzills, necessitarem un compte de google, si no el tenim el podrem crear aquí. A continuació accediu a Google+,  ho podeu fer des d'aquest enllaç, o des de Gmail fent clic a al teu nom d'usuari (té el símbol + al davant). Haureu de crear un compte de Google+ (és similar al Facebook)  i a continuació feu clic a Páginas - Obtener tu página:


Allà podreu escollir el tipus de negoci i podreu omplir la fitxa del vostre local. En un termini aproximat de dues setmanes rebreu una carta de Google per verificar la vostra adreça física. Us donaran un número pin que haureu d'introduir a l'adreça de verificació.

A partir d'aquí, en pocs dies el vostre negoci ja apareixerà al Google Maps.

Podeu aprofitar el perfil que heu creat de Google+ per augmentar la vostra visibilitat a internet, enllaçant-lo amb altres comptes que pugueu tenir, com el Facebook, Pinterest, Foursquare, etc. 

A més, també podeu afegir l'interior del vostre negoci a Google Street View, aquí us expliquen com fer-ho.

Un exemple d'un bon ús d'aquestes funcions és el del Restaurant cocteleria Xapla de Tortosa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada