Novetat: granissadora 3 litres



Els granissats són uns dels productes que més rendibilitat tenen en el món de l'hostaleria. Això sí, s'ha de saber preparar i treballar.


Per petites quantitats hi ha uns sobres de granissat instantani que es conserven a un congelador i quan el client ens els demana es preparen mitjançant un estri especial. Les avantatges d'aquest sistema són la facilitat d'emmagatzemament i la varietat de sabors que podem tenir. Per contra, la manipulació és un factor decisiu, ja que cada preparat s'ha de sacsar durant 30 segons per aconseguir la consistència necessària i evitar blocs de gel. És un bon producte per a llocs on el granissat és un producte més a oferir i no una font d'ingressos.

Quan tenim una demanda una mica més gran hem d'optar per màquines que ens preparen i ens mantenen els granissats al punt.

En aquestes màquines podem tenir un dipòsit per cada sabor o optar per un únic producte neutre al que li afegirem al moment de servir el sabor adequat (ja sigui amb sucs naturals de fruites o amb productes saboritzants).

La novetat que us presentem avui és una granisadora que, amb un PVP recomanat de 777€, està dotada de totes les virtuts de les seves germanes grans.

Gairebé totes les granissadores del mercat pateixen del mateix mal, la pèrdua de producte a través de l'eix que transmet el moviment del motor a les pales. Això, a banda de la incomoditat i brutícia, provoca moltíssimes avaries i redueix considerablement la vida útil de la màquina.

En canvi, la nostra fa la transmissió a través d'un sistema patentat de conducció magnètica que resol el problema. La novetat només afecta a la capacitat i al preu, el sistema ja fa molts anys que funciona satisfactòriament.

Molts distribuïdors de begudes vénen granissadores a preus molt baixos, i s'ho cobren sobradament. Compte amb el producte que us col·loquen, si és de qualitat, si no tindreu problemes de recanvis i si això no us obliga a consumir un producte inflat de preu.

Ja sabeu que si teniu pel cap vendre granissats us podrem aconsellar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada