Consells de compra (2): El prestigi de les marques

Si us demanem una marca de robot batidor, probablement, la majoria coincidireu amb la mateixa... kitchen aid.

És un bon producte? Sense dubte. Però també és cert que hi ha productes tant o més bons de marques completament desconegudes. Tendim a confiar en les marques, relacionant-les directament amb la qualitat.

No és fàcil escollir bé, però l'ajuda d'una empresa professional que coneix el producte us pot garantir l'elecció més encertada.

Al maig vam fer una comanda d'un recanvi de braç batidor i un accessori de picar carn... El termini d'entrega d'aquesta marca ja sol ser d'aproximadament uns quinze dies, però ha passat un mes i seguim esperant el material.

Altres problemes amb les marques poden venir originats pels preus dels recanvis.

O encara pitjor, hi ha marques com Zanussi, Fagor i altres que limiten la compra de peces als serveis tècnics oficials que, per desgràcia, no abunden a la nostra zona. Obligant a pagar factures escandaloses amb desplaçaments de més de 100 km i casant-se de per vida amb el servei oficial de la marca.

És bo confiar en els fabricants reconeguts, però hem de saber escollir entre totes les marques, les que ens poden oferir la relació adequada de qualitat - preu - servei.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada