Pressupostos
Haureu comprovat que en cap lloc del web posem preus, i no és casual. A nosaltres no ens agraden aquests webs amb infinitats d'articles organitzats en categories gens clares. 

La maquinària d'hostaleria no és econòmica, i una mala compra per manca d'assessorament encara empitjora més el resultat.

A Ramírez Hostaleria volem que totes les màquines que distribuïm siguin les adequades a les necessitats dels clients i per això no venem res sense parlar amb el client i tenir clar que allò que compra és el que necessita.

Som distribuïdors dels principals fabricants de maquinària d'hostaleria (RATIONAL, Lainox, JEMI, Silanos, Valentine, VacStar, Braher, Ugolini, Edesa, Coreco, Infrico, ITV, Lotus, Mainho, Zarzosa, Movilfrit, Sayl, Gaggia, Futurmat, Sammic, Hamilton Beach, Roller Grill, UNOX... i moltes més) i de parament (Lacor, Pujadas, Zwilling...). 

Si voleu saber el preu d'algun article, ens podeu contactar amb el següent formulari explicant-nos les vostres necessitats. Us aconsellarem sobre l'opció més adequada i us farem un pressupost. Si voleu alguna marca en concret també ens ho podeu dir i us la pressupostarem. I encara millor, si sou de la zona, us visitarem per assegurar-nos que us aconsellem bé.

Formulari de contacte