Com envasar salses i líquids en una envasadora?


Quan fem el buit a un producte que conté líquids, arriba un moment que comença a bullir a temperatura ambient i té tendència a sortir de la bossa. Per evitar-ho hem d'aturar el cicle just en el moment que comença a fer les bombolles i el líquid s'enfila per la bossa per sortir.

En màquines d'envasat extern (on la bossa es posa fora de la màquina) no podrem mai envasar líquids.

En les màquines de campana tenim diferents opcions:
   - Les que no permeten aturar el cicle quan vulguem i segellar la bossa. No podrem envasar líquids.
    - Màquines on podem aturar el cicle quan vulguem. Haurem d'estar pendents a cada cicle per aturar-lo just en el moment en què comença a bullir.
    - La de la foto, que fa l'envasat de líquids sense la nostra intervenció. Podeu veure un vídeo al final de l'article.
    - I altres que fan diferents cicles automatitzats per extreure el màxim d'oxigen del producte sense que s'escape de la bossa. Són cicles molt més llargs, de més de dos minuts, però són molt útils per coccions a baixa temperatura on ens interessa extreure el màxim d'oxigen per millorar la uniformitat de cocció.

Els preus entre cada una de les màquines pot variar enormement, per això a Màquines d'Hostaleria Ramíres som distribuïdors de totes elles i aconsellem la que millor s'adapta a cada client.

Podeu trobar més consells sobre els diferents tipus d'envasadores en aquest enllaç


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada