Consells de compra (14): No us deixeu portar pels mites


Aquesta setmana un client ens ha demanat un pressupost dels elements que veieu a la foto adjunta. Ens ha comentat que, tot i saber que a la principal web de venta de maquinària i complements d'hostaleria ho trobaria més econòmic, ens ho volia comprar a nosaltres perquè som els que responem quan tenen una avaria i ens necessiten urgent. Evidentment, els hem preparat el pressupost, però després també ens hem dedicat a comprovar si el mite realment es compleix. Tots els valors que veieu a la fotografia són completament certs, com sempre, sense manipulacions ni trampes.

Finalment, amb els elements que ha acceptat el client del pressupost, ha aconseguit un preu un 17% més baix que comprat al web. Però, a més, gaudirà dels següents avantatges:
   - millor qualitat, taules totalment AISI 304 18/10 (les del web són de pitjor qualitat i tenen reforços en fusta, us ho explicàvem en aquest enllaç)
   - transport i instal·lació inclosos en el preu
   - accessoris inclosos (sifons i vàlvules de desaigüe)
   - garantia Ramírez (inclou mà d'obra, desplaçaments, peces i ports)
   - descompte d'un 20% en la mà d'obra de totes les reparacions de la màquina

Com podeu veure, els mites molts cops no s'ajusten a la realitat. Us aconsellem que confieu en el vostre proveïdor habitual de maquinària i, al menys, demaneu pressupost per comparar. No assumiu que allò que es diu per costum serà correcte.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada