Consells per millorar el negoci (6): Fem fora les patates congelades

Hi ha poques coses que em desil·lusionen més quan surto a menjar fora, que unes patates congelades. Sovint, la manca d'espai o de temps semblen raons més que suficient per fer-les servir, però el que hem de posar per davant de tot són els gustos dels nostres clients que, al cap i a la fi, són els que fan que el nostre negoci funcione.

Sigui quina sigui la nostra producció, sempre podem trobar una solució adequada per fer servir patates naturals. 

Els beneficis són molts, però els més evidents són el preu, l'alliberament d'espai al congelador i la millora en la qualitat del producte que oferim.

A més, l'envasat al buit ens permet tenir les patates pelades i tallades fins a una setmana sense perdre qualitat, racionalitzant el nostre temps a la cuina i alliberant-nos de feina en els moments crítics.




En aquest vídeo podeu veure en acció una peladora, un tallador de verdures i una envasadora:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada