Consells per millorar el teu negoci (3): Celicity



Cada cop més restaurants tenen en compte les necessitats d'un col·lectiu que creix dia a dia, els celíacs. Aquestes persones tenen una intolerància al gluten de molts cereals que els genera una reacció inflamatòria a les mucoses intestinals (podeu trobar més informació sobre l'enfermetat aquí). 

Molts restaurants ja incorporen a la seva carta informació sobre els seus plats, si contenen gluten o altres ingredients sensibles de provocar al·lèrgies. Altres, com el Restaurant Nuri de Deltebre i el Mas de Nuri, inclús tenen una fregidora dedicada per als clients amb aquest problema. Però ara tenim una eina perquè aquest col·lectiu ens pugui trobar amb facilitat, una aplicació per al mòbil a l'estil de Tripadvisor, però dedicada als restaurants que tenen en compte les necessitats dels celíacs.

Ara per ara, Celicity està disponible per dipositius IOS, però en breu llançaran una versió per Android. Si ja teniu en compte als celíacs a les vostres cartes, no espereu més a publicitar-vos i diferenciar-vos de la competència.

Més informació a www.celicity.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada