Consells de compra (1)

Els últims anys hem viscut un canvi de tendència en els hàbits de consum. La compra de productes per internet ha provocat que els comerços tradicionals ajustin preus i millorin serveis. Sense dubte, això és una conseqüència positiva d'aquest canvi de costums. El problema ve quan no ens adonem que s'ha creat un ideari col·lectiu de: "a internet tot és més econòmic" que no sempre respon a la realitat.


Cada cop ens arriba més gent perquè els reparem màquines que han comprat per internet. Quan no tenim problemes amb els recanvis, ens trobem que no han comprat la màquina adequada a les seues necessitats.

És molt important comptar amb un bon assessorament i un bon servei tècnic post venda. El problema no és internet, darrere d'algunes pàgines hi ha gent molt professional que, des de la distància, us pot assessorar. Però la majoria de pàgines són simples intermediaris que no coneixen el producte. És en aquest cas quan el client ha de tenir molt clar què és el que està comprant. Si aquella marca és apropiada a la zona on necessitarà el servei tècnic a la llarga, i si el model és l'adequat.

Com a curiositat, us proposem un joc... imagineu que heu de decidir entre aquests dos rentavaixelles...


Les característiques són les que ens dóna el fabricant. I de preus, el model de l'esquerra és un 25% més econòmic que el de la dreta... Quin comprareu? Els dos productes són de la marca SILANOS.

A priori, no sembla que hi pugui haver una gran diferència entre els dos productes i menys amb les dades que ens donen habitualment, però us assegurem que la hi ha i molta. 

Entre altres coses, el model E és monoparet. Això fa que augmenti el consum elèctric i l'emissió de calor fora de la màquina... Només amb aquest fet, en poc temps hem pagat sobrada la diferència de preu.

A més a més, el model E només té un braç de rentat i dos de repassat, mentre que l'S té dos braços de cada. Això fa que el rentat sigui més exhaustiu i necessitem menys productes químics i més econòmics. De nou, estalviem diners i contribuïm a reduïr la contaminació per productes químics. Ja no parlem d'altres marques que recomanem que, pel mateix preu, tenen 8 braços de rentat en un rentaplats d'aquestes característiques.



Els polsadors del sèrie E (recordem que fem una pulsació per cada rentada) són de pitjor qualitat i durabilitat que els de la sèrie S. La fiabilitat és una característica indispensable en una màquina, i més quan d'ella en depèn el nostre negoci.

I com aquest tres exemples, podríem seguir amb altres característiques...

Només amb la marca SILANOS que hem utilitzat per fer el joc, tenim 10 models diferents de rentavaixelles amb la cistella de 500x500! I cada un d'ells està dissenyat per una aplicació concreta. 

Un professional us aconsellarà quin és el producte que necessiteu, ja que ni el més car és el més bo ni tots els models serveixen per al mateix.

A Ramírez Hostaleria tenim en compte molts factors per vendre un producte. La fiabilitat, el consum, el rendiment, els preus dels recanvis, l'ús que se li donarà... la millor forma d'estalviar és comprant el que es necessita i per a això hem de confiar en els professionals.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada